KAJAANI GYMNASTICS ry

 

Kajaani Gymnastic on useaan otteeseen palkittu nuori, innokas ja aktiivinen seura, joka on perustettu 7.9.2010. Seura kuuluu Suomen voimisteluliittoon ja on Kainuun Liikunnan jäsenseura. Kajaani Gymnasticilla on jäseniä yli 300 sekä ohjaajia ja valmentajia 36 – lisää koulutetaan jatkuvasti. Helmikuusta 2012 lähtien Kajaani Gymnastic muutti uusiin harrastustiloihin Kettukalliontie 11, jossa harrastetilaa on 550 neliömetriä. Tiloista löytyy paljon erilaisia harraste- ja voimistelukäyttöön hankittuja välineitä, virallinen kilpa-aerobicin joustoparketti, voimistelukanveesi, lattiatilaa, musiikintoistolaitteet sekä kuntosali. Lisäksi salilta löytyy keittiö-, pukuhuone- ja pesutilat.

Kajaani Gymnastic ry sai Sinettiseura tunnustuksen laadukkaasta toiminnasta vuonna 2014 ja palkittiin tammikuussa 2016 Vuoden Kainuulaisena urheiluseurana, sekä sai samalla Sinettiseurojen Kasvata Urheilijaksi -stipendin. Stipendin saivat kolme seuraa koko Suomessa.

Seurassa on mahdollisuus harrastaa kilpa-aerobicia ja naisten telinevoimistelua harraste- tai kilpatasolla, Voimistelukoulu -toimintaa, liikuntakerhotoimintaa, perusvoimistelua, yleiskuntoharjoittelua lapsille ja nuorille sekä seurassamme uusina lajeina joukkuevoimistelua ja Freegymiä. Aikuisilla on mahdollisuus osallistua lihaskuntoa, liikkuvuutta ja yleistä terveyttä ylläpitäviin Akka- ja Ukkotreeneihin.

Seuran tavoitteena on kannustaa lapsia ja nuoria sekä aikuisia liikkumaan myös vapaa-ajalla monipuolisesti sekä huomioimaan terveelliset elämäntavat. Ohjaajia ja valmentajia koulutetaan Suomen Voimisteluliiton koulutusportaalin mukaisesti. Seuran toiminta on positiivisessa hengessä tasapuolisesti kaikkia kannustavaa. Jokaiselle löytyy oma paikkansa seurasta joko harrastajana, seura-aktiivina tai seuratoiminnan muista tukijoukoista.