Seuran toimintalinja 2019

 

VISIO 

Kajaani Gymnastics vakiinnuttaa paikkansa Suomen huipulla kilpa-aerobicissa. Kilpa-aerobic, telinevoimistelu ja joukkuevoimistelu saadaan tukemaan toisiaan parhaalla mahdollisella tavalla valmennuksessa harrastajien menestymiseksi. Seuran toiminnot järjestetään eri lajien harjoittelun ja kilpailujen mahdollistavassa voimisteluhallissa. Kajaani Gymnastics pystyy järjestämään kaikille halukkaille mielekästä ja sopivan tasoista ohjausta sekä valmennusta.

 

MISSIO

Kajaani Gymnastics järjestää voimistelukoulu-, joukkuevoimistelu-, FreeGym-, kilpa-aerobic- ja telinevoimistelutoimintaa lapsille ja nuorille sekä liikuntakerhotoimintaa ja pienimuotoisesti harrastetoimintaa myös aikuisille.

Toiminta on perhekeskeistä vanhemmat ja isovanhemmat ovat mukana seuran toiminnassa kullekin sopivalla tavalla, talkootyössä, aktiivisesti mukana kilpailujen järjestämisessä sekä kuljettamassa ja kannustamassa joukkuevoimistelijoita, kilpa-aerobiccaajia ja telinevoimistelijoita kilpailuissa. 

Seuran urheilijat kilpailevat kansallisella tasolla joukkuevoimistelussa sekä telinevoimistelussa ja kansainvälisellä tasolla kilpa-aerobicissa.  

 

STRATEGIA

Kajaani Gymnasticsin voimavara on jatkuva nousujohteinen koulutus ja kouluttautuminen sekä yhteistoiminta muiden seurojen kanssa parhaiden käytäntöjen sulauttamiseksi toimintoihin. Koulutetut ohjaajat ja valmentajat saavat harrastajat innostumaan läpi elämän jatkuvasta liikkumisesta harrastuksena ja osan ikää myös kilpalajina. Kajaani Gymnastics saa jo harrastuksen aloittaneet pysymään mukana voimistelussa vahvan yhteishengen ja sitoutumisen ansiosta.  Kajaani Gymnastics kannustaa positiivisella asenteella jokapäiväiseen liikkumiseen. Uusia harrastajia saadaan mukaan laadukkaalla ohjaamisella ja valmentamisella sekä tehokkaasti hoidetulla markkinoinnilla ja viestinnällä.

 

ARVOT 

  • Laatu
  • Positiivinen asenne säännölliseen liikkumiseen
  • Hyvä seurahenki
  • Tasapuolisuus, rehtiys ja avoimuus seuratoiminnassa 

 

SLOGAN 

NUORI, AKTIIVINEN, INNOKAS – KAJAANI GYMNASTICS 

 

TOIMINNAN TAVOITTEET 

Tavoitteena on

● mahdollisimman korkealaatuinen voimistelukoulu-, joukkuevoimistelu-, FreeGym-, kilpaaerobic- ja telinevoimistelutoiminta, johon lapset ja nuoret haluavat mielellään osallistua ja perheet kokonaisuudessaan tulla mukaan seuratoimintaan. 

● toteuttaa seuratoimintaa rehellisessä reilun pelin hengessä, tiedotetaan avoimesti asioista ja noudatetaan seuran eettisiä periaatteita lasten ja nuorten toiminnassa. 

● tarjota mahdollisuus harrastamiseen, harrastaen kilpailemiseen ja huipulle tähtäävään kilpailemiseen. 

● edistää kainuulaisten lasten ja nuorten terveyttä kannustamalla heitä monipuoliseen liikkumiseen myös harjoitusten ulkopuolella. 

● kehittää seuratoimintaa ja valmennusta/ohjausta laadukkaammaksi. 

● saada mahdollisimman monet harrastajat osallistumaan kilpailuihin kansallisella ja kansainvälisellä tasolla, jokainen halujensa ja motivaationsa mukaan. 

● järjestää vuosittain kevät- sekä joulunäytös, osallistua erilaisiin kouluilla tapahtuviin lajiesittelyihin sekä olla esillä erilaisissa tapahtumissa seuran positiivisen julkisuuskuvan ylläpitämiseksi.

● saada urheilijoita Voimisteluliiton rinkileiritykseen. 

● järjestää urheilijoille leirityksiä omalla salilla ja muilla paikkakunnilla yhteistyössä muiden kotimaisten ja ulkomaisten seurojen kanssa sekä mahdollisuuksien mukaan ulkomailla kv-leiritystä.

● varmistaa urheilijoille hyvät tilat ja välineet harjoitteluun. 

● kannustaa ja palkita urheilijoita ja seuratoimijoita. 

● saada seuraan vähintään 350 pysyvää harrastajaa.

● saada telinevoimistelussa pysymään vuoden 2019 aikana 100 harrastajaa.

● saada pojille vähintään yksi oma telinevoimisteluryhmä ja valmentaja.

● saada jatkuvuus joukkuevoimisteluvalmennukseen.

● jatkaa koululaisten liikuntakerhotoimintaa.

VUOSIKELLO 2019