Valmentaja/ohjaajahaku

Naisten telinevoimistelun LAJIVALMENTAJA

Kajaani Gymnastics ry etsii lajivalmentajaa naisten telinevoimistelun kilpavalmennukseen.
Seuran voimistelijat kilpailevat tällä hetkellä kilpalinjan B-E -luokissa sekä ovat mukana Voimisteluliiton alueminorileirityksissä.

Tehtävä edellyttää kokemusta lasten/nuorten liikunnan ohjaamisesta ja voimisteluvalmentajan koulutusta TAI muuta vastaavaa koulutusta. Seura kouluttaa henkilön lajivalmentajaksi Voimisteluliiton koulutuspolun mukaisesti. Tärkeintä on, että henkilö on kiinnostunut ja motivoitunut alalle!

Mahdollisuus on myös oppisopimuskoulutukseen!

Työ alkaa tammikuussa 2020 ja on ensisijaisesti kokoaikatyötä. Mahdollista on sopia myös vähemmistä viikkotuntimääristä, jolloin työ on osa-aikainen.

Hakemukset viimeistään 20.12. sähköpostitse puheenjohtaja.kajagym@gmail.com

Lisätietoja tehtävästä antaa:
puheenjohtaja Birit Oksman
p. 041 319 4115 (iltaisin).

Haetaan tuntiohjaajia voimistelun harrasteryhmiin!

KajaGym hakee tuntiohjaajia kaudelle 2020-2021 ohjaamaan eri-ikäisten lasten ja nuorten voimistelutunteja. 

Tuntiohjaajan tehtäviin kuuluvat tuntien suunnittelu ja ohjaus. Kaikki ohjaajamme ovat mukana seuran tapahtumissa ja näytöksissä sekä kehittämässä seuratoimintaa.

Voimistelukouluryhmissä lapset opettelevat liikkumisen perustaitoja leikkien. Voimistelukouluryhmiin osallistuvat lapset ovat 3 – 12-vuotiaita ja mukaan voivat tulla sekä pojat että tytöt. Telinevoimistelussa, kilpa-aerobicissa ja joukkuevoimistelussa harrastetaan niin harraste- kuin kilparyhmissä.

Olet hakemamme henkilö, mikäli olet oma-aloitteinen, innostava sekä kannustava ja työskentely lasten parissa on lähellä sydäntäsi. Omaat liikunnallisen taustan ja olet kiinnostunut voimistelutuntien ohjaamisesta. Ohjaukset painottuvat pääsääntöisesti arki-iltoihin, mutta mahdollista on ohjata myös viikonloppuisin. 

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö iloiseen ja energiseen valmentajajoukkoomme niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi sekä CV:n sähköpostitse osoitteeseen puheenjohtaja.kajagym@gmail.com.

TAI voit täyttää lomakkeen TÄSTÄ>>


Lisätietoja:

Puheenjohtaja Birit Oksman
p. 041 319 4115 (iltaisin klo 17 jälkeen)

puheenjohtaja.kajagym@gmail.com


Kajaani Gymnastics (KajaGym) on n. 500 jäsenen voimistelun tähtiseura. Seura tarjoaa laadukasta liikuntaa lapsille ja nuorille telinevoimistelun ja kilpa-aerobicin harraste- ja kilpailutoimintaa. Kajaani Gymnastics on saanut Olympiakomitean ja Suomen Voimisteluliiton myöntämän lasten ja nuorten osa-alueen tähtimerkin. Se viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Seura täyttää seuran johtamisen ja lasten urheilun laatutekijät, ja on osa suurempaa seuraverkostoa, joka kehittyy yhdessä ja oppii toisiltaan hyviä käytäntöjä. Tähtiseurassa jokainen saa urheilla omalla tavallaan hyvässä seurassa!