SM_banneri_750_kuvilla2.jpg

Kilpa-aerobicin SM-kisat 2018

Aikataulu LA 19.5. 

klo 10.30-11.00   ND-kokoonpanojen avoin kevätkilpailu

klo 14.15             Avajaiset

klo 14.45             Kilpa-aerobicin SM-finaalit (AG1 IM, AG1 IW, AG2 IW, AG1 MP)

klo 15.25             MM- ja EM- mitatalisti Bianca Gorgovanin esitys

klo 16.10             Kilpa-aerobicin SM-finaalit (AG1 TR, AG2 TR)

klo 16.55             Kilpa-aerobicin SM-finaalit (AG1 GR, AG2 GR)

klo 17.30             Kilpa-aerobicin SM-finaalit (SEN IW, SEN TR)

Aikataulu SU 20.5.

klo 10.15            Avajaiset

klo 10.45            Kilpasarjojen mestaruuskilpailut (2 lk joukkueet, 3 ja 4 lk IW)

klo 14.20            Kilpasarjojen mestaruuskilpailut (3 lk joukkueet, 5 lk IW)

klo 16.00            Kilpasarjojen mestaruuskilpailut (6 lk IW4, 4 ja 5 lk joukkueet, AD 12-17v, AD yli 18v)

Liput

Lauantai 19.5.

Aikuiset 12 €
Lapset/opiskelijat/eläkeläiset 7 €
Lapset 0-6 v ilmaiseksi

Sunnuntai 20.5.

Aikuiset 10 euroa
Lapset/eläkeläiset/opiskelijat 5 euroa
Lapset 0-6 v. ilmaiseksi

Tapahtumapaikalla on kahvio. Maksutapana käy käteinen sekä yleisimmät maksukortit.

Kilpailukutsu

SM- ja Kilpasarjojen (2-6lk ja AD) Mestaruuskilpailut ja ND-sarjan kokoonpanojen avoin kevätkilpailu Kajaanissa 18.-20.5.2018.

Kilpailukutsu on julkaistu, löydät sen täältä: https://voimistelu.kisapalvelu.fi/c907_kajagym/

Kilpailunjohtaja: Erika Anneberg, p. 050 337 2575, ka.kilpailut.kajagym@gmail.com

Näkyvyys ja VIP

Haluatko yrityksellesi näkyvyyttä SM-kisoissa? Haluatko tuoda omat asiakkaasi VIP-vieraaksi nauttimaan kisatunnelmasta ja Suomen taitavimpien kilpa-aerobiccareiden upeista kisaohjelmista?

Ota yhteyttä vip-paketeista Camilla Maunuun, p. 044 298 2760, camilla.maunu@gmail.com

Majoitustarjous

Kisavieraille on järjestetty majoitustarjous Scandic Kajanuksesta. Majoitustarjous käy kaikkiin kolmeen kilpailuun: Kilpa-aerobicin SM-kilpailuun ja kilpasarjojen mestaruuskilpailuun sekä ND-sarjan kokoonpanojen avoimeen kevätkilpailuun. Lue lisää majoitustarjouksesta täältä.

Kisainfo ja aikataulu

Tämä on kilpa-aerobicin SM -kilpailun, kilpasarjojen mestaruuskilpailun sekä ND-kokoonpanojen avoimen kevätkilpailun infokirje, johon on koottu tärkeitä tietoja tapahtumaan liittyen. Huolehdithan, että kaikki seuranne valmentajat, huoltajat, kilpailijat ja kannustusjoukot saavat kaiken tarvittavan tiedon. Tuomareille lähetetään oma infokirje.

Kilpailut järjestetään 18.-20.5. Kajaanihallilla (os. Ratakatu 2, 87100 Kajaani). Kajaanihallin parkkialueella on pysäköintitilaa kilpailijoille ja yleisölle.

Kajaanihalli

KISAKANSLIA

Kisakanslia sijaitsee Kajaanihallin ala-aulassa ja on auki perjantaina klo: 12 - 21, lauantaina klo: 8 – 20 ja sunnuntaina klo: 7.15 – 18. 

Kilpailupaikalle saavuttua tulee seuran yhteyshenkilön ilmoittautua kisakansliassa, jossa tarkastetaan maksetut kilpailu- ja ruokailumaksut ja kerätään vaikeusliikelomakkeet. Ota mukaan maksukuitti. Yhteyshenkilö saa mukaansa kyseisen päivän kisapassit ja ruokaliput. Huom! Jokaisena päivänä jaetaan kilpailijapassit erikseen. Valmentajapassit jaetaan kootusti koko kisaviikonlopun ajalle.

Kisapassilla pääsee kulkemaan pukuhuoneisiin ja katsomoon (vain kisapassilla pukuhuonetiloihin). Yläkatsomon paikat on varattu ensisijaisesti pääsylipun maksaneille. Kilpailijoiden katsomona toimii erillinen kilpailijoiden alakatsomo.

OSALLISTUMISMAKSUT

Seuroille lähetetään sähköpostitse lasku osallistumismaksuista ja ruokailuista viikolla 19. Laskuihin ei saa itse tehdä muutoksia. Laskun eräpäivä on 11.5.2018. Vain yksi maksusuoritus yhdestä seurasta! Epäselvissä tilanteissa ota yhteyttä ka.kilpailut.kajagym@gmail.com.

Eräpäivän jälkeen tulleita peruutuksia ei huomioida laskulla. Osallistumismaksuja ja ruokamaksuja ei palauteta.

KILPAILULISENSSIT JA VAKUUTUKSET

Järjestäjä ei ole vakuuttanut kilpailijoita. Jokaisella kilpailuun osallistuvalla tulee olla kilpailusarjasta riippuen joko Kilpa A tai B lisenssi sekä vakuutuksettoman lisenssin hankkineilla oma urheilu- ja kilpailutoiminnan korvaava vakuutus. Tarkistathan ajoissa, että seurasi urheilijoiden vakuutukset ovat kunnossa. Vakuutustodistuksia ei tarkisteta.

RUOKAILU

Kilpailupaikalla on järjestetty ruokailu kaikkina päivinä: perjantaina klo 14:00-18:00, lauantaina klo 11:00 - 16:30 ja sunnuntaina klo 11:00-15:00. Ruokailutilat ovat Kajaanihallin yläkerrassa. Ennakkoon tilattuja ruokailuita varten seurat saavat ruokaliput ilmoittautumisen yhteydessä kisakansliasta. Yläkerrassa on myös kahvio. Ruokatilaukset on pyydetty sitovina 25.4. mennessä, eli tilattuja ruokailuja ei ole enää mahdollista peruuttaa.

Perjantai : kinkkukiusaus / kasvisgratiini
Lauantai : makaronilaatikko / kasvisnuudeliwok
Sunnuntai : broilerpasta / kasvislasagne

PUKUHUONEET JA WC-TILAT

Pukuhuoneet on merkitty seuroittain ja ne löytyvät Kajaanihallin alakerran sisääntuloaulasta katsoen oikean ja vasemman puoleisilta käytäviltä. Toivomme, että jokainen seura pitää pukuhuoneet siisteinä, roskat roskikseen jne. Mikäli pukuhuonetiloihin joudutaan tekemään ylimääräinen siivous, laskuttaa kisajärjestäjä kustannukset kaikilta pukuhuonetta käyttäneiltä seuroilta.

Kilpailijoiden, valmentajien ja huoltajien WC-tilat löytyvät pukuhuoneista. Kajaanihallin aulan WC-tilat ovat vain pääsylipun ostaneita katsojia varten.

ENSIAPU

Kilpailujen ja harjoitusten aikana paikalla on lääkäri ja ensiaputiimi. Ensiapupiste sijaitsee kilpailualueen välittömässä läheisyydessä ja siellä hoidetaan vain tässä kilpailutapahtumassa sattuneet vammat. Seurat huolehtivat itse vanhoihin vammoihin tarvittavat kylmäpussit, urheiluteipit ym.

SEURAESITTELYT

Esittely tapahtuu seuroittain seuran nimien mukaisesti aakkosjärjestyksessä (A-Ö), mutta kuitenkin siten, että järjestävä seura Kajaani Gymnastics avaa seuraesittelyt. Jokaisesta seurasta esittelyyn osallistuu 1-15 edustajaa, jotka kulkevat parketin läpi yleisöstä katsottuna oikeasta takakulmasta parketin keskustan kautta, poistuen parketin vasemmasta etukulmasta. Esittelysarjan jokaiselta seuralta avaa voimistelujuoksu 2x8 tahtia, jonka aikana siirrytään parketin keskialueelle esittelysarjalle sopivaan kuvioon. Voimistelujuoksujen aikana taputetaan käsiä yhteen juoksujen tahtiin. Juoksujen jälkeen suoritetaan seuran oma suunnittelema 2x8 tahdin mittainen esittelysarja, jonka jälkeen poistutaan voimistelujuoksulla tahtiin käsiä taputtaen parketin vasemmasta etukulmasta pois.

KILPAILIJAESITTELYT

Lauantain SM-finaalissa avajaisten yhteydessä on finalistien esittely. Finalistit esitellään ikäryhmittäin/seuroittain järjestyksessä AG1, AG2 ja SEN, joista esiteltävät kävelevät seuroittain seuran nimien mukaisesti aakkosjärjestyksessä (A-Ö) kilpailupuvut päällä. Esittelyssä kävellään voimistelukävelyä jonossa yleisöstä katsoen parketin oikeasta takakulmasta parketin läpi poistuen vasemmasta etukulmasta. Kun seuran nimi kuulutetaan esittelykävelyn aikana, finalistit voivat vilkuttaa ja tervehtiä yleisöä. Esittelyissä edetään parketin läpi 4x8 tahtia musiikin tempon mukaisesti, jonka jälkeen esittelyssä seuraava seura lähtee kävelyyn.

HARJOITTELU JA SUORITUSJÄRJESTYS

Harjoitusaikataulu löytyy kisasivuilta. Seurat voivat itse päättää miten / ketkä harjoitteluajan käyttävät. Mikäli haluatte soittaa harjoituksissa kilpailumusiikkeja, tulee siitä ilmoittaa oheisella lomakkeella. Lomake tulee toimittaa musiikinsoittopisteelle vähintään 30 min ennen seuran harjoitusvuoroa.

Harjoitusten musiikkijärjestyslomake

Jos seura ei käytä harjoitteluaikaansa, on siitä ilmoitettava heti osoitteeseen: kati.kajagym@gmail.com. Kilpailun suoritusjärjestys on arvottu ja se löytyy kisasivuilta. Mikäli huomaatte virheitä tai liian lyhyitä väliaikoja kilpailijan suoritusten välillä olkaa pikimmiten yhteydessä: kati.kajagym@gmail.com.

Harjoitusaikataulu >>

KILPAILUALUE JA LÄMMITTELYTILA

Kilpailualustana on kilpa-aerobicin virallinen kilpailualusta Gymnova. Kilpailulavalle saavutaan tuomaristosta katsoen kilpailualueen oikeasta takanurkasta ja poistutaan vasemmasta etunurkasta Kiss&Cry -sohvalle.

Lämmittelytilana toimii Kajaanihallin oikea puoli. Lämmittelytilaa on rajoitetusti, joten lämmittelytilassa saavat olla vain lämmittelevät urheilijat ja heidän valmentajansa. Lämmittelytilassa pyydetään valmentajia antamaan ohjeita (laskut ym. huudot) maltillisesti, sillä alueen sijainti on kilpailualueen ja katsomon välittömässä läheisyydessä.

Odotustilana toimii väliverholla rajattu osa. Kilpailijat ohjataan lämmittelyalueelta odotusalueelle, niin että odotusalueella on aina vähintään viiden seuraavan ohjelman kilpailija(t) sekä valmentaja.

Valmentaja voi seurata urheilijan suoritusta sisääntulonurkkauksesta. Tuomarialueelle ei valmentajilla tai urheilijoilla ole lupaa tulla kannustamaan urheilijoita.

Kuva alueesta

MUSIIKIT

Kilpailumusiikit soitetaan sähköisesti tietokoneelta harjoituksissa ja kilpailun aikana. Mikäli seurasi ei ole vielä toimittanut musiikkeja, tulee ne lähettää viimeistään 9.5. MP3-muodossa sähköpostilla osoitteeseen musiikit.kajagym@gmail.com. Musiikin on oltava nimettynä: Nimi_Seura_Sarja. Esim. Olli Osallistuja_AG1 IM_KajaGym.  Jokaisesta ohjelmasta on oltava myös varalla CD-levy mukana kilpailuissa. Yhdellä levyllä voi olla useampi varamusiikki, mutta levyn kanteen on merkattava selkeästi musiikkien tiedot ja järjestys (1. Olli Osallistuja AG1 IM KajaGym).

Harjoituksissa musiikit soitetaan tietokoneelta ennakkoon lähetetyillä tiedostoilla. Seurojen tulee toimittaa järjestys soitettavista musiikeista musiikinsoittopisteelle viimeistään 30 min ennen seuran harjoitusta. Varamusiikit toimitetaan myös musiikinsoittopisteelle samassa yhteydessä. Varamusiikit tulee noutaa musiikinsoittopisteeltä kilpailun päätyttyä.

VAIKEUSLIIKELOMAKKEET

Vaikeusliikelomakkeet on toimitettava kisainfoon ilmoittautumisen yhteydessä seuraavasti:

-6lk SEN: 2 lomaketta/ohjelma
-AG1, AG2: 1 lomake/ohjelma
-ND-kokoonpanojen Avoin Kevätkilpailu: ei vaikeusliikelomakkeita
-Kilpasarjojen mestaruuskilpailut: 1 lomake/ohjelma

Kilpailijoiden vaikeusliikelomake löytyy https://www.voimistelu.fi/fi/L%C3%B6yd%C3%A4-voimistelu/Kilpa-aerobic/Kilpailu/Materiaalit

VALOKUVAUS

MeloGymin Ivan Ferreira tulee vielä kerran kuvaamaan Suomeen! Kajaanin kisoissa kilpailijoille tarjoutuu ainutlaatuinen tilaisuus ikuistaa arvokisasuorituksensa.  Tässä Ivanin terveiset:

Our last stop before the Aerobic Gymnastics World Championships will be Finland. One more time we'll be happy to register your best performance. This time we've some special conditions:

*If You order your photos in the Aerobic CUP 1: you'll get -10% off.

*If You're part of the national team who will also compete in the Aerobic Gymnastics World Championships and World Age Group: You'll get -10% off.

*The qualification will be in Friday, so if You is qualified to the finals (Saturday) You also will have the photos of this day without additional costs.

Lisäinfoa kuvauksista tulossa pian!

 

PALKINTOJENJAKO

2-lk joukkueiden palkintojenjako suoritetaan sunnuntaina ensimmäisellä tauolla. Kaikki 2-lk joukkueet palkitaan.

Muissa luokissa palkinnot jaetaan kisapäivän päätteeksi seuraavassa järjestyksessä:

Lauantai 19.5.

        

Sunnuntai 20.5.

ND TR, GR

Lauantai 19.5.

3 lk IW, joukkueet 

4 lk IW, joukkueet 

AG1 IW, IM, MP, TR, GR  

5 lk IW, joukkueet

AG2 IW, TR, GR

6 lk IW, joukkueet

SEN IW, TR

AD 12-17-v

AD yli 18 v.

Jokaisessa sarjassa palkitaan vähintään 3 parasta. Palkittavia pyydetään saapumaan odotusalueelle valmistautumaan heti päivän viimeisen kilpailusuorituksen jälkeen. Palkintojenjakoon tullaan kilpailupuku päällä. Palkintojenjaon jälkeen palkituista otetaan yhteiskuva.

KATSOJAT

Yläkatsomon paikat on varattu ensisijaisesti pääsylipun maksaneille. Sisäänkäynti Kajaanihallin pääovesta. Kilpailijoiden katsomona toimii kilpailulavan viereinen alakatsomo. Kilpaillijoiden sisäänkäynti Kajaanihallin alaovesta.

Pääsylippuja (ranneke ja käsiohjelma) myydään ainoastaan ovelta alkaen 1 h ennen kilpailujen alkua kaikkina päivinä. Lippujen hinnat:

Perjantai:
-aikuiset 10 euroa
-lapset/eläkeläiset/opiskelijat 5 euroa
-lapset 0-6 v. ilmaiseksi

Lauantai:
-aikuiset 12 euroa
-lapset/eläkeläiset/opiskelijat 7 euroa. Perjantain kisapassilla lauantain lippu 5 euroa heille, jotka eivät kilpaile finaalissa.
-lapset 0-6 v. ilmaiseksi

Sunnuntai:
-aikuiset 10 euroa
-lapset/eläkeläiset/opiskelijat 5 euroa
-lapset 0-6 v. ilmaiseksi

Katsomoon pääsee vain rannekkeella ja/tai kisapassilla.

Tapahtumapaikalla on kahvio. Maksutapana käy käteinen sekä yleisimmät maksukortit.

SUORITUSJÄRJESTYKSET

Perjantai 18.5.

SM-karsinta

Lauantai 19.5.

ND-kokoonpanot

SM-finaalit

Sunnuntai 20.5.

Kilpasarjan mestaruuskilpailut

KISASIVUT JA SOME

Kisapalvelu
Tapahtumasivu Facebookissa

Sosiaalisessa mediassa käytämme ja toivomme teidänkin käyttävän hashtageja:

#SMKajaani2018
#SMaerobic18
#KAmestisKajaani2018

TIEDUSTELUT

Kilpailu- ja tuomariasiat: Erika Anneberg, ka.kilpailut.kajagym@gmail.com, 0503372575


Lämpimästi tervetuloa Kajaaniin!