Uutisarkisto

22.5.2017

KajaGymin kevätnäytös veti katsomon täyteen

Kajaani Gymnasticsin kevätjuhlaa vietettiin Kajaanihallilla 21.5.2017. Tämä kevätjuhla oli ensimmäinen laatuaan seuran päivitetyn nimen alla. Seuran nimeen lisättiin kauan kaivattu s-kirjain alkutalvesta ja siitä eteenpäin seura on kantanut nimeä Kajaani Gymnastics ry.

Kevätjuhlan jälkeen harrasteryhmät pääsivät kesälomille, mutta kilparyhmät aloittavat puolestaan kesätreeninsä.

Kevätjuhlassa tarjoiltiin 23 esitystä täpötäydelle katsomolle. Mukana oli niin aerobiccareiden, kilpatason telinevoimistelijoiden sekä ensimmäistä kertaa myös joukkuevoimistelijoiden esityksiä. Iloinen hykerrys ja positiivinen energia olivat aistittavissa kaikissa esityksissä. Tämä tarttui myös yleisöön, joka oli mukana jokaisessa esityksessä ja aplodit raikasivat esitysten jälkeen.

Esitysten jälleen seura palkitsi ruusuin 28 ohjaajaa ja valmentajaa. Mikä komea näky se olikaan! Siinä olivat kaikki seuran tukipilarit, joiden voimalla seuran arki pyörii ja pystymme tarjoamaan tehokasta ja laadukasta treeniä viikon kaikkina päivinä. Komean rivistön muodostivat myös seuran muut palkitut. Seura huomioi vuoden aikana ahkeroineet ja ansioituneet henkilöt. LUE KAIKKI PALKITUT TÄSTÄ!

Ahkera ja motivoitunut harjoittelija: Ciara Oksman ja Venla Väisänen. Tsemppari: Aada Kyrö ja Pihla Kauhanen. Kehittyjä: Ayse Nuulamo ja Inka Kilpeläinen. Vuoden Juniorivalmentajana palkittiin Inka Laatikainen.

Kisamenestyksestä palkittiin seuraavia kilpa-aerobiccaajia: Eevi Määttä (SM-kultamitali AG 2 maajoukkueryhmällä). Elisa Heikkinen, Venla Väisänen, Nea Hyvönen (3 lk joukkuehopeaa, kilpasarjojen mestaruuskilpailut). Anni Väisänen (4lk yksilökultaa), Anni Ruotsalainen (4lk yksilöhopeaa). Emilia Nieminen, Salla Keränen ja Janika Tikkunen (4lk joukkuekultaa).

Kokonaisurheilumenestyksestä palkittiin telinevoimistelija Kia Husu ja kilpa-aerobiccari Eevi Määttä.

Vuoden seuratoimijana palkittiin Erika Anneberg. Erityisen hienosta seuratyöstä kiitettiin Anu Ruotsalaista ja Stara-tapahtumajärjestelyistä Merja Huttua. Seura yllätti myös puheenjohtajansa, Päivi Kyyrösen, vuosien mittaisesta työstä seuran hyväksi. Yllätys onnistui täydellisesti! Kevätjuhla päättyikin arvokkaasti puheenjohtajan liikuttuneeseen kiitokseen!

KajaGym_kevatjuhlassa_21.5.2017_palkittuja_urheilijoita_www.jpg

Mitalisatoa Seinäjoelta 6.-7.5.2017

KA-mitalisatoa_6.5.2017.jpg

(vasemmalta)
4.lk joukkueet, kultaa: Nieminen Emilia, Keränen Salla, Tikkunen Janika
4.lk yksilöt: kultaa Anni Väisänen, hopeaa Anni Ruotsalainen
3.lk joukkueet, hopeaa: Hyvönen Nea, Heikkinen Elisa, Väisänen Venla