Uutisarkisto

Uusimmat tiedotteet


Päivi Kyyrönen Kajaani Gymnastics ry:n kunniapuheenjohtajaksi

Kajaani Gymnastics ry:n kevätkokous on valinnut Päivi Kyyrösen seuran ensimmäiseksi kunniapuheenjohtajaksi. Päivi Kyyrönen on yksi seuran perustajajäsenistä. Kajaani Gymnastics on perustettu vuonna 2010. Päivi toimi seuran puheenjohtajana ansiokkaasti vuosina 2011 – 2017.

Päivi on omalla positiivisella persoonallaan luonut seuran toiminnan sydämen. Hänen rakkautensa sekä lajiin että lapsiin ja nuoriin on luonut vanhan pohjan toiminnalle. Päivi Kyyrösen puheenjohtajana ollessa seura on kasvanut muutaman kymmenen harrastajan yhdistyksestä 450 jäsenen seuraksi. Hänen aloitteestaan Kajaanissa on järjestetty useita aerobicin cup-kisoja ja voimistelu stara -tapahtumia. Kajaani on Päivin työn ansiosta tullut tunnetuksi voimistelukaupunkina.

Seuran alkuvuosina toiminta keskittyi kilpa-aerobicin ympärille. Seuran kasvaessa lajitarjotin on laajentunut telinevoimisteluun, freegymiin, joukkuevoimisteluun sekä voimistelukoulutoimintaan.

Päivi Kyyrönen on kutsuttu vuoden 2018 alusta Kainuun Liikunnan hallitukseen. Liikunnallisen yhdistystoiminnan lisäksi Päivi harrastaa vapaa-aikanaan laulamista ja käsitöitä.

Paivi_Kyyronen_kunniapuheenjohtajaksi_21.3.2018_www.jpg

 

Joulunäytös

Su 17.12.2017 klo 12-14 pidettiin Kajaanihallilla Kajaani Gymnasticsin syyskauden päätösjuhla, jossa esiintyi harrastajia pienimmistä voimistelukoululaisista aina kilpaileviin isompiin tyttöihin. Upeita esityksiä! Hallin katsomo oli tupaten täynnä ja ihana tunnelma. 

23.6.2017

Suomen voimisteluliiton maajoukkue- ja ikäkausirinki valinnat on tehty seuraavalle rinkikaudelle 
Onnea Kajaani Gymnasticsin valituille kilpa-aerobiccareille!

ND-rinki:
- Eerika Hänninen
- Viivi Tervo

Junnurinki:
- Inka Kilpeläinen

AG1-ikäkausirinki:
- Katri Koistinen
- Elli Määttä
- Ella Määttä
- Isabella Perhovaara

Lisätietoja kilpa-aerobicin valtakunnallisesta valmennusjärjestelmästä Voimisteluliiton sivulta: http://www.voimistelu.fi/fi/Voimistelu/Kilpa-aerobic/Valmennus

22.5.2017

KajaGymin kevätnäytös veti katsomon täyteen

Kajaani Gymnasticsin kevätjuhlaa vietettiin Kajaanihallilla 21.5.2017. Tämä kevätjuhla oli ensimmäinen laatuaan seuran päivitetyn nimen alla. Seuran nimeen lisättiin kauan kaivattu s-kirjain alkutalvesta ja siitä eteenpäin seura on kantanut nimeä Kajaani Gymnastics ry.

Kevätjuhlan jälkeen harrasteryhmät pääsivät kesälomille, mutta kilparyhmät aloittavat puolestaan kesätreeninsä.

Kevätjuhlassa tarjoiltiin 23 esitystä täpötäydelle katsomolle. Mukana oli niin aerobiccareiden, kilpatason telinevoimistelijoiden sekä ensimmäistä kertaa myös joukkuevoimistelijoiden esityksiä. Iloinen hykerrys ja positiivinen energia olivat aistittavissa kaikissa esityksissä. Tämä tarttui myös yleisöön, joka oli mukana jokaisessa esityksessä ja aplodit raikasivat esitysten jälkeen.

Esitysten jälleen seura palkitsi ruusuin 28 ohjaajaa ja valmentajaa. Mikä komea näky se olikaan! Siinä olivat kaikki seuran tukipilarit, joiden voimalla seuran arki pyörii ja pystymme tarjoamaan tehokasta ja laadukasta treeniä viikon kaikkina päivinä. Komean rivistön muodostivat myös seuran muut palkitut. Seura huomioi vuoden aikana ahkeroineet ja ansioituneet henkilöt. LUE KAIKKI PALKITUT TÄSTÄ!

Ahkera ja motivoitunut harjoittelija: Ciara Oksman ja Venla Väisänen. Tsemppari: Aada Kyrö ja Pihla Kauhanen. Kehittyjä: Ayse Nuulamo ja Inka Kilpeläinen. Vuoden Juniorivalmentajana palkittiin Inka Laatikainen.

Kisamenestyksestä palkittiin seuraavia kilpa-aerobiccaajia: Eevi Määttä (SM-kultamitali AG 2 maajoukkueryhmällä). Elisa Heikkinen, Venla Väisänen, Nea Hyvönen (3 lk joukkuehopeaa, kilpasarjojen mestaruuskilpailut). Anni Väisänen (4lk yksilökultaa), Anni Ruotsalainen (4lk yksilöhopeaa). Emilia Nieminen, Salla Keränen ja Janika Tikkunen (4lk joukkuekultaa).

Kokonaisurheilumenestyksestä palkittiin telinevoimistelija Kia Husu ja kilpa-aerobiccari Eevi Määttä.

Vuoden seuratoimijana palkittiin Erika Anneberg. Erityisen hienosta seuratyöstä kiitettiin Anu Ruotsalaista ja Stara-tapahtumajärjestelyistä Merja Huttua. Seura yllätti myös puheenjohtajansa, Päivi Kyyrösen, vuosien mittaisesta työstä seuran hyväksi. Yllätys onnistui täydellisesti! Kevätjuhla päättyikin arvokkaasti puheenjohtajan liikuttuneeseen kiitokseen!

KajaGym_kevatjuhlassa_21.5.2017_palkittuja_urheilijoita_www.jpg

Mitalisatoa Seinäjoelta 6.-7.5.2017

KA-mitalisatoa_6.5.2017.jpg

(vasemmalta)
4.lk joukkueet, kultaa: Nieminen Emilia, Keränen Salla, Tikkunen Janika
4.lk yksilöt: kultaa Anni Väisänen, hopeaa Anni Ruotsalainen
3.lk joukkueet, hopeaa: Hyvönen Nea, Heikkinen Elisa, Väisänen Venla